Volwassenen

Rapido Typen verzorgd ook de lessen voor volwassenen. Vaak denken we dat we snel genoeg typen met een paar vingers, maar het tien vinger blind systeem zorgt voor continuïteit in de snelheid en de juiste houding. Doordat we in Word typen, krijgen we hier ook meer handigheid in. Bij bedrijven kunnen we op de werkplek lesgeven en meteen de houding corrigeren. Op deze manier kunnen we eventuele RSI klachten grotendeels voorkomen. Vaak denken volwassenen dat ze het niet meer kunnen leren, maar nadien zal blijken dat het ze veel tijdswinst zal opleveren.

Met de juiste docent en persoonlijke aandacht is het voor iedereen haalbaar. Iedereen kan leren blindtypen, ongeacht leeftijd of eventuele beperking. We passen het systeem hier dan op aan. Voor de bedrijven bespaart het systeem een hoop kosten, want tijd is geld. De lessen worden overdag of in de avonduren gegeven, afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers.

Als u meer informatie wilt hebben kunt u naar info@rapidotypen.nl gaan of uw gegevens invullen op het inschrijfformulier onder contact. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om alles door te spreken.